Svečane haljine za vjenčanje

Iako je vjenčanje udaljeno još nekoliko mjeseci nikada nije kasno početi planirati. Možda muškarcima nije jasno zašto toliko volimo ova slavlja no kako ne bi voljele događaj koji slavi ljubav. Naravno da želimo izgledati lijepo i privlačno. Ovdje će se naći toliko ljudi koje nismo vidjeli godinama i iako realno njihovo mišljenje ne bi trebalo biti bitno, jasno vam je da će vas se pamtiti do narednog vjenčanja po ovome kako se pokažete na ovom.Stojite ispred ormara i gledate svoj skromni repertoar svečanih haljina. Naravno, nemate što obući. Možda vam financije ne dopuštaju da u potpunosti obnovite outfit no ako ste ipak odlučili nabaviti novu haljinu nudimo nekoliko savjeta koji bi mogli pomoći kada se izgubite u moru materijala i krojeva.

Dakle kao što znate haljina nikako ne smije biti bijela. Ta boja je danas rezervirana za mladu. Mislite li da vam ne stoji uvijek prihvatljiva klasika crne haljine, sjajno bi bilo krenuti putem pastelnih boja sladoleda. Mlađe djevojke mogu odjenuti i kraće haljinice s cvjetnim printom ili neonom dok ozbiljnijim djevojkama i ženama preporučamo ležernu, a opet glamuroznu haljinu bez puno ukrasa.Fantastična alternativa crnoj haljini mogla bi biti ona ljubičasta ili indigo plava. Imate li crvenu kosu odaberite haljinu od lepršavog materijala koji će se kretati zajedno s vama. Neka bude u boji. Breskva, nježno roza ili pak, želite li zaustaviti dah svom muškarcu, crvena.

Neka bude jednostavnog kroja prilagođenog vašem tipu tijela i nadopunite je detaljima poput statement nakita ili pismo torbice koja će savršeno pasati uz cipele ili neki detalj na ogrlici. Za frizuru su odličan odabir lepršave kovrče ili pak ležerna punđa, a make up u ovoj situaciji smije biti naglašen i dramatičan. Ako ćete kosu nositi podignutu naglasite oči, u protivnom neka usta dođu u prvi plan.Nadamo se da ćete uspjeti pronaći baš onu haljinu koja negdje na jednoj vješalici, u jednom dućanu, daleko od pogleda čeka samo vas da je pronađete. Nemojte se ustručavati probati nešto što vam se u taj tren čini da vam ne bi pristajalo. Možda se iznenadite, ako ništa drugo barem ćete se zabaviti. Želimo vam ugodnu kupovinu i da se ne vratite kući praznih ruku.